Darilni bon je moč kupiti v spletni trgovini harmonija.net . Za nakupe darilnih bonov veljajo enaka določila pogojev poslovanja kot za nakup drugih artiklov. V primeru večjega naročila dailnih bonov lahko svoje povpraševanje pošljete na moja@harmonija.net . Veljavnost darilnega bona je 1 leto od izdaje bona, razen v primeru, ko je na bonu to drugače označeno.

Menjava darilnega bona za gotovino ni možna.   Bon je unovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona razliko doplačati. Vrednost nakupa mora biti višja od vrednosti darilnega bona.

Uporaba darilnega bona:

PARTNERJI

 • Pri nakupu Bona naših partnerjev je postopek uporabe zabeležen na prejetem bonu (se razlikuje od ponudnika do ponudnika)
 • Postopek uporabe lahko preverite tudi na naši spletni strani »Preveri Darilni Bon« V rubriko vnesete kodo Bona. Spletna stran Harmonija.net vam bo nato prikazala vse ključne nadaljne informacije.

Boni so lahko za vas ali za darilo. Personalizirani z vaše stran. Napišete lahko verz sporočilo za prejemnika, ki ga bomo dodali v notranjo stran bona. Bone pokažete pri ponudniku jih unovčite ali pa podarite naprej.

DOSTAVA NA DOM

Boni Dostavljeni na dom so iz debelejšega papirja višje kakovosti z priloženo darilno kuverto.

Dostava (Pošta Slovenije)
Strošek dostave je 1,00€.
Brezplačna dostava pri naročilu nad 55,00€
Bon vam pri dostavi na dom pošljemo tudi na e-mail, ko prejmemo obvestilo, da je kupec darilne bone plačal.

  • PLAČILO PO POVZETJU
   Strošek plačila po povzetju 1,00€.Znesek naročila boste plačali dostavljalcu.E-Bon prejmete po dostavi. Predvidena dostava za vsa naročila oddana med delovnikom do 16h je naslednji delovni dan .
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU (bančno nakazilo)
   Bon odpošljemo takoj,ko bo denar na našem bančnem računu.Se vam mudi? Nakup med Vikendom?dokazilo o plačilu pošljite na naš elektronski naslov: moja@harmonija.netE-Bon prejmete v roku 1 ure. Predvidena dostava za vsa naročila oddana med delovnikom do 16h je naslednji delovni dan .
  • PLAČILO S KREDITNIMI KARTICAMI
   E-Bon prejmete takoj po plačilu. Predvidena dostava za vsa naročila oddana med delovnikom do 16h je naslednji delovni dan .
  • PLAČILO Z MONETO
   E-Bon prejmete takoj po plačilu. Predvidena dostava za vsa naročila oddana med delovnikom do 16h je naslednji delovni dan .

ELEKTRONSKA DOSTAVA

Boni poslani na vaš e-mail so v elektronski obliki (Pdf)
Lahko jih poljubno natisnete ali pa shranite v telefon tablico… Bone pokažete pri ponudniku jih unovčite ali pa podarite naprej.

Bon lahko prejmete takoj. Plačajte s kreditno kartico ali moneto. Personaliziran bon bo takoj poslan na vaš e-mail.

 • PLAČILO PO PREDRAČUNU
  (bančno nakazilo)Bon pošljemo na e-mail takoj, ko bo denar na našem bančnem računu.(Pošiljamo med 8h in 20h)Se vam mudi? Nakup med Vikendom?dokazilo o plačilu pošljite na naš elektronski naslov: moja@harmonija.netE-Bon prejmete v roku 1 ure po prejemu potrdila
 • PLAČILO S KREDITNIMI KARTICAMI
  E-Bon prejmete takoj. Personaliziran bon bo takoj poslan na vaš e-mail.
 • PLAČILO Z MONETO
  E-Bon prejmete takoj.Personaliziran bon bo takoj poslan na vaš email.